Omroep Nijkerk - Algemeen
 
PDF

Talent gezocht

De tegenwoordige lokale omroep is een veelzijdige media-instelling met vele taken en disciplines. We produceren dagelijks radio, televisie en internet. Hierdoor is er bij de lokale omroep altijd wel iets te doen wat bij je past. Je hoeft niet direct een ster presentator of rastechneut te zijn om bij een lokale omroep vrijwilligers werk te doen. Als je wel dat aanstormende talent bent, is dat enkel meegenomen en kan je bij de lokale omroep de vlieguren maken die nodig zijn om verder te komen in het media landschap.


Redactiemedewerkers (v/m)

Je bent een speurneus die het naadje van de kous wil weten? Geïnteresseerd en betrokken bij de Nijkerkse samenleving, en het liefst van alles op de hoogte? Dan ben je degene die we zoeken. Voor diverse programma's zoeken we versterking op het redactionele vlak. Natuurlijk valt dit ook te combineren met presentatiewerkzaamheden, het maken van reportages en het doen van interviews. Stuur een mail met jouw motivatie naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .


Sportverslaggevers en -presentatoren

Omroep Nijkerk is al meer dan 20 jaar de lokale omroep van de gemeente Nijkerk. Op NFM - de radiozender van de omroep - is “Sportmatinee” één van de best beluisterde programma’s. Sportmatinee houdt luisteraars op de hoogte van alle sportgebeurtenissen in de gemeente Nijkerk.

Het programma is elke zaterdag te beluisteren van 14.00 tot 18.00 uur. Sportmatinee doet onder meer live verslag van de verrichtingen van de plaatselijke voetbalclubs Sparta Nijkerk, NSC, Veensche Boys en sc Hoevelaken.

Voor Sportmatinee is Omroep Nijkerk op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en toegewijde verslaggevers en presentatoren. Heb jij journalistieke ambities en affiniteit met sport? Ben je journalist in opleiding en zoek je een plek waar je ervaring kunt opdoen? Dan is omroep Nijkerk op zoek naar jou!

Stuur een mail met jouw motivatie naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Omroep Nijkerk draait op de inzet van vele vrijwilligers. Ook deze vacature betreft een vrijwilligersfunctie. Vrijwilligers krijgen bij Omroep Nijkerk een unieke kans zich te ontplooien tot echte radio of televisieman/-vrouw.


Presentatoren (v/m)

Voor enkele bestaande en ook eventuele nieuwe programma's zijn we op zoek naar presentatietalent. Ervaring is leuk maar niet noodzakelijk, een lokale omroep is perfect geschikt om radio-talent te ontwikkelen en te ontdekken. Ook voor (beginnende of gevorderde) verslaggevers met een neus voor nieuws is ruimte!

Voor dj's geldt dat demo's met enkele presentatiefragmenten en doorstarts welkom zijn op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .


Programmatechnici (v/m)

Als programmatechnicus begeleid je de technische kant van een radioprogramma. Je bent verantwoordelijk voor de totale programflow. Je bent vaardig met mengpanelen, zet muziek en jingles klaar, monteert en bereidt opgenomen items voor, belt gasten voor telefonische interviews, en zorgt dat het programma perfect klinkt.


Technici algemeen (v/m)

Je bent helemaal tevreden als iets werkt zoals je het wilt. Handig met het trekken van kabels en het monteren en inregelen van apparatuur. Kennis van electronica, audio, soundprocessing, zenders, verbindingen, of je wilt je erin verdiepen? Gek op leuke klussen bij evenementen op lokatie, en niet bang om de soldeerbout ter hand te nemen. Is dat jouw profiel? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken.

Dus heb je interesse in studiotechniek, automatisering, presenteren, verbindingen, journalistiek, redactie, verslaggeving? Of wil je hogerop wil je een ideale springplank?

Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. voor meer informatie of een afspraak. Of kom tijdens onze uitzendingen gerust eens kijken in de studio. We heten je van harte welkom!


Laat anderen ook weten van deze pagina