Koppelingen

Regio Sportnieuws

Sport | Omroep Nijkerk

Zaterdag: streekderby NSC Nijkerk tegen SDC Putten

PDF
Sport - Voetbal
dinsdag 25 april 2017 05:59

Zaterdag staat de derby thuis tegen SDC Putten op het programma. SDC is aan een goed seizoen bezig en staat in de veilige middenmoot. Afgelopen zaterdag werd er verdiend verloren van titelkandidaat ACV met 1-3. Voor NSC waren zaterdag de belangen groot in Groningen en ze deden wat er van ze verwacht werd en dat was winnen. Zaterdag heeft NSC wat goed te maken tegen de Puttenaren want de uitwedstrijd werd eerder verloren. Nu kan NSC zich revancheren en zal het er alles aan moeten doen om de punten thuis te houden. Bij winst komt rechtstreekse handhaving heel dichtbij. De wedstrijd op "De Burcht" in Nijkerk begint om 14.30 uur.

 

EFC’58 Ermelo thuis onderuit tegen SC Hoevelaken

PDF
Sport - Voetbal
maandag 24 april 2017 09:11

In de thuiswedstrijd tegen Hoevelaken is EFC'58 uit Ermelo vrij kansloos onderuitgegaan. De wedstrijd eindigde in 0 – 2, maar de score had nog hoger uit kunnen vallen. De kansen in de beginfase waren voor sc Hoevelaken, maar ze wisten deze niet te benutten. Na een half uur wist Hoevelaken toch een doelpunt te maken en kwamen ze op 0 – 1. Dit was ook de ruststand.  In de tweede helft maakte Hoevelaken na een uur weer een goal en werd de 0 – 2 op het scorebord gezet. In de tweede helft had Hoevelaken weer het veldoverwicht. Hoevelaken kreeg nog een aantal kansen, maar een grotere nederlaag bleef EFC bespaard. Bijdrage: Leon Ilikkan.

 

Ermelo: FC Horst en DVS'33 winnen

PDF
Sport - Voetbal
maandag 24 april 2017 08:48

FC Horst heeft de thuiswedstrijd tegen VOP met 2 – 1 gewonnen. In de wedstrijd waarin de ploeg uit Ermelo veel kansen kreeg werden door FC Horst twee strafschoppen gemist. Het eerste doelpunt viel in de 50e minuut door Elroy Martens. FC Horst kreeg twee strafschoppen maar scoorde niet, dat lukte pas in de rebound. VOP maakte daarna al snel de aansluitingstreffer. Zij zetten daarmee de uiteindelijke eindstand op het scorebord. DVS'33 Ermelo kwam op voorsprong via een pass van De Ruiter waarna Velda de 0 – 1 binnenschoot. ONS kwam na een voorzet vanaf de rechterkant op 1 – 1. In de tweede scoorde de Ruiter uit een strafschop de  1 – 2. Tien minuten voor tijd scoorde Maurice de Ruiter de 1-3. Bijdrage: Leon Ilikkan.

 

NSC Nijkerk komende zaterdag naar Groningen

PDF
Sport - Voetbal
woensdag 19 april 2017 12:53

Zaterdag moet NSC Nijkerk de degens kruisen met Oranje Nassau in Groningen. Oranje Nassau heeft net als NSC 28 punten en vecht ook nog steeds voor rechtstreeks lijfsbehoud. Afgelopen zaterdag werd er een prima resultaat geboekt tegen Genemuiden door met 1-0 te winnen. NSC zal met een dubbel gevoel terugkijken op het afgelopen paasweekend. Zaterdag werd te slap gespeeld en verdiend verloren van Urk. Maandag werd met 2-3 gewonnen bij AZSV met veel strijd en inzet. Zaterdag moet er van Oranje Nassau weer gewonnen worden, want beide ploegen willen de strijd winnen om de 10de positie die recht geeft op nog een jaar hoofdklasse voetbal. De wedstrijd in Groningen begint om 15.00 uur.

 

Roy Schaap van Hoogland naar NSC Nijkerk

PDF
Sport - Voetbal
woensdag 19 april 2017 06:46

Roy Schaap komt volgend seizoen de gelederen van NSC Nijkerk versterken. De 27-jarige verdediger speelt momenteel bij vv Hoogland. In de jeugd kwam hij acht jaar uit voor Fc Utrechttot aan jong Fc Utrecht. Daarna kwam hij in het amateurvoetbal terecht. Schaap speelde daar onder andere voor Dovo, Breukelen, Eemdijk en nu Hoogland.

 

Zesjarige talenten Veensche Boys Nijkerkerveen kampioen

PDF
Sport - Voetbal
maandag 24 april 2017 09:00

Veensche Boys JO7-1 is kampioen geworden in haar klasse. De zesjarige spelertjes zijn dusdanig sterk dat scouts van Ajax en Vitesse lucht hebben gekregen van de talenten. In een alles of niets wedstrijd bij SDC Putten was het zaak niet te verliezen, omdat anders de directe tegenstander kampioen zou worden. al na vijf minuten trok Veensche Boys het initiatief naar zich toe. Dit resulteerde in een 0-2 ruststand voor de Veenders. Na de rust kwamen de spelertjes iets meer onder druk te staan en moesten ze zich wat meer beperken tot countervoetbal. De beste kansen bleven voor Veensche Boys en zo werd naar 0-3 gecounterd. Doelpuntenmaker Bas van de Bosch scoorde alle drie de doelpunten. Foto: Kees van den Heuvel.

 

Rood Wit’58 wint, SDC Putten hard onderuit

PDF
Sport - Voetbal
maandag 24 april 2017 08:18

In de thuiswedstrijd tegen ACV, de koploper van de hoofdklasse B heeft SDC Putten met 1 – 3 verloren. Alle doelpunten van ACV werden al in de eerste helft gescoord. In de tweede helft kwam SDC weer een beetje terug in de wedstrijd, nadat Keizer de 1 – 3 maakte. In de wedstrijd tegen SC Buitenboys kwam het eveneens uit Putten afkomstige Rood Wit in de 37e minuut op voorsprong. Dat gebeurde nadat Kleijer uit een corner de 0 – 1 maakte. In de tweede helft kwam Rood Wit na een kwartier op 0 – 2 via Ulbrich. Drie minuten na de goal van Ulbrich vergrootte Rood – Wit en kwamen ze op 0 – 3. Bijdrage: Leon Ilikkan.

 

Schaken: uitslag interne competie VSG Ermelo

PDF
Sport - Algemeen
woensdag 19 april 2017 10:51

Na 24 rondes lijkt de competitiemoeheid te zijn toegeslagen bij VSG Ermelo. Janssen en Petersen meldden al vroeg een remise bij de wedstrijdleider. Hij vroeg hen waar hun strijdlust gebleven was. Ook Licher bood vroeg remise aan tegen Bosch maar de laatste was gekomen om een avond te schaken. Dat deed hij dan ook en hij won. Van Seventer, de nestor van de club, zwoegde de hele avond tegen H. Miedema. Uiteindelijk wist Miedema het fort te houden, maar toen Van Seventer remise aanbood, accepteerde hij. Zijn zus W. Miedema was niet op haar scherpst en toen Van Enk met een paardvork definitief uithaalde, gaf zij op. In de kampioensgroep tekenen zich nu twee potentiële winnaars af: Shakhverdian en Keijer.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 725