Koppelingen

Regio Sportnieuws

Sport | Omroep Nijkerk

SDC Putten scoort doelpunt tegen oppermachtige Feyenoord

PDF
Sport - Voetbal
maandag 17 juli 2017 14:40

SDC Putten heeft de oefenwedstrijd tegen Feyenoord met 1-10 verloren. Bij de stand 0-9 scoorde Joost Heerschop namens de hoofdklasser uit Putten met een fraaie kopbal op een strakke voorzet van Max Degenaar. Er waren 5000 toeschouwers op de Putter Eng. De zes meter hoge tribunes waren tot de nok gevuld. Voor aanvang konden men met de kampioensschaal op de foto; na afloop deelden Feyenoord-spelers handtekeningen uit. Indrukwekkend was het applaus in de 34e minuut voor Abdelhak Nouri, de 20-jarige Ajax-speler die blijvende hersenschade heeft opgelopen nadat hij bij een oefenduel tegen Werder Bremen in elkaar was gezakt. De harde kern van Feyenoord ontstak groene rookpotten toen Feyenoord in shirts met de beeltenis van Nouri en SDC Putten het veld betraden. 

Volgend jaar nieuwe poging ErmeLoop

PDF
Sport - Algemeen
maandag 03 juli 2017 08:07

Organisator Gerard Peek probeert het volgend jaar opnieuw. Op woensdag 16 augustus wilde hij een gecertificeerde 10 kilometer-wedstrijd organiseren. Hij hoopte bij de eerste editie van de ErmeLoop, zoals de wedstrijd is gedoopt, op 600 tot 800 deelnemers. Aangezien de teller tot nu toe is blijven steken op grofweg 100 deelnemers is de wedstrijd afgelast. Het centrum van Ermelo zou het decor worden van de loop, een combinatie van een recreatieve loop met een wedstrijd voor topsporters. Peek organiseerde eerder grote hardloopevenementen in Utrecht. Peek zegt op de eigen website de lat achteraf gezien te hoog te hebben gelegd. Alle reeds ingeschreven deelnemers krijgen snel het volledige inschrijfgeld terug.
 

Ivo te Velthuis verkozen tot beste speler Veensche Boys

PDF
Sport - Voetbal
maandag 12 juni 2017 14:00

Tijdens de vrijwilligersavond van voetbalvereniging Veensche Boys zijn de prijzen uitgereikt voor de beste speler van het afgelopen seizoen. Dit werd Ivo te Velthuis. Topscoorder Yannick Bouw pakte de tweede plek en aanvoerder Stefan Fredriksen legde beslag op de derde plaats. Verder werd afscheid genomen van Jan Struijk, Willem Olde Meule, Lucas Mercera en assistenttrainer Marco Brouwer. Veensche Boys heeft relatief veel nieuwe spelers binnen weten te halen. Het zijn Fabian Bezembinder, Michel van de Akker, Mitchell van Moorselaar, Luuk Kreijne, Brian Duijst, Jari de Graaf, Harry Hamstra, Herbert van de Ham en Jari Schonewille. Ze werden tijdens de vrijwilligersavond van Veensche Boys in zalencentrum De Laak gepresenteerd door trainer Richard van Vliet. Bron en foto: Kees van den Heuvel. 

El Yaakoubi niet naar DVS’33 Ermelo

PDF
Sport - Voetbal
donderdag 08 juni 2017 07:34

Redouan El Yaakoubi zal volgend seizoen niet uitkomen voor DVS’33 Ermelo. Dat meldt Jaap Swijnenburg namens de Technische commissie van de club. El Yaakoubi, die met De Meern onlangs promotie naar de derde divisie bewerkstelligde, heeft de Technische commissie verzocht zijn arbeidsovereenkomst te ontbinden en volgend seizoen uit te komen voor FC Utrecht. In goed onderling overleg hebben DVS’33 Ermelo en El Yaakoubi besloten het contract onder voorwaarden te ontbinden. De Technische commissie vindt het bijzonder spijtig dat de Utrechter volgend seizoen niet in Ermelo speelt. Het is lastig om op korte termijn een vervanger van vergelijkbaar niveau te vinden. Tegelijkertijd wil DVS Redouan deze unieke kans niet ontnemen en zijn ontwikkeling als voetballer niet in de weg staan, aldus Swijnenburg. 

Gerard de Hoop winnaar Rapid competitie VSG Ermelo

PDF
Sport - Algemeen
woensdag 07 juni 2017 11:52

Verenigd Schaak Genootschap Ermelo, kortweg VSG, meldt dat Gerard de Hoop de winnaar is geworden van de Rapid competitie bij de vereniging. Aan het eind van het seizoen wordt parallel aan de Bekercompetitie de Rapidcompetitie gespeeld. Dat vindt plaats in twee ronden met de uitvallers en een laatste ronde met alle leden. Gerard de Hoop behaalde 5,5 punten uit 6 partijen en was daarmee – via een ingewikkelde formule – de absolute winnaar, zo meldt VSG Ermelo. 

Homeride komt zaterdag door Nijkerk

PDF
Sport - Algemeen
donderdag 22 juni 2017 08:25

Komende zaterdag fietsen zo'n duizend amateurwielrenners tijdens HomeRide door Nijkerk. Homeride vindt zaterdag en zondag plaats. Komende vanuit Bunschoten zullen de eerste wielrenners rond 13.30 uur via de Bunschoterweg door Nijkerk fietsen. Bij tankstation De Nuul steekt de HomeRide karavaan de Ambachtsstraat over en gaat het via het fietspad richting Berencamperweg. De weg naar Zwolle wordt vervolgd via de rotonde Vetkamp/Putterstraatweg. Via www.homeride.nl zijn de verschillende teams realtime te volgen tijdens de tocht. In tegenstelling tot voorgaande jaren doet er dit jaar geen team uit Nijkerk mee aan de HomeRide.

 

NSC Nijkerk versterkt zich met Selçuk Albayrak

PDF
Sport - Voetbal
donderdag 08 juni 2017 08:54

Vanwege de blessure van Gerrit Bartels en zijn aankomende operatie en herstelperiode heeft NSC Nijkerk overeenstemming bereikt met Selçuk Albayrak van SVL Langbroek. Albayrak is 29 jaar en eigenaar van een autobedrijf in Doorn. Hij doorliep de jeugdopleiding bij Elinkwijk, FC Den Bosch en Go AHead Eagles. Daarna voetbalde hij bij clubs als SO Soest, VVA 71, Roda '46 en afgelopen seizoenen speelde hij bij SVL Langbroek. 

Sportkaravaan Harderwijk weer van start

PDF
Sport - Algemeen
woensdag 07 juni 2017 12:00

Op maandag 12 juni ontvlamt wethouder Sport van de gemeente Harderwijk, Christianne van der Wal, het Olympisch vuur voor de zevende editie van Sportkaravaan. Dit jaar met het thema de Olympische Spelen. De opening begint om 9.00 uur op het speelveld aan het Klaproospad. De Sportkaravaan is een sportinstuif met jaarlijks wisselende sport- en spelactiviteiten voor kinderen uit de groepen drie en vier van de basisscholen in Harderwijk. De karavaan biedt activiteiten voor tijdens en na schooltijd, zodat kinderen ook na schooltijd makkelijker hun weg vinden naar de dichtstbijzijnde kunstgrasveldjes. Na 15.30 uur is de karavaan geopend voor de hele buurt, op woensdag vanaf 13.00 uur. Meer info op onze website.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 732