Koppelingen

Nieuws uit Nijkerk en de regio

Dronken bestuurder in sloot bij Hoevelaken

PDF
Nieuws - Nijkerk
woensdag 26 juli 2017 09:26

Dinsdagmiddag is in Hoevelaken een automobilist in een sloot terecht gekomen. Het eenzijdige ongeval vond volgens wijkagent Erik Kluinhaar plaats op de Bloemendaalseweg. De bestuurder van het beschadigde voertuig is door de politie meegenomen naar het bureau. Uit een ademanalyse bleek dat de bestuurder te diep in het glaasje had gekeken. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Ook is proces-verbaal opgemaakt. De man raakte niet gewond.

 

Tijdelijke sluiting fonds duurzaamheidslening Putten

PDF
Nieuws - Putten
woensdag 26 juli 2017 09:16

De gemeente Putten meldt dat het fonds voor duurzaamheidsleningen voor particuliere woningeneigenaren voor 2017 is uitgeput. De gemeente stelt elk jaar, tot in ieder geval 2023, een bedrag van € 150.000,00 beschikbaar om uit te zetten in duurzaamheidsleningen. Op dit moment is voor 2017 dit bedrag uitgezet in leningen en sluit het fonds tijdelijk. In januari 2018 opent het fonds weer en kunnen inwoners weer een lening aanvragen. Puttenaren die op korte termijn toch een lening willen afsluiten voor duurzame investeringen in hun woning kunnen terecht bij de Nationale Energiebespaarlening. Meer informatie over de voorwaarden van deze lening is te vinden op www.ikinvesteerslim.nl. 

Hoevelaken: Unica in handen van buitenlandse investeerder

PDF
Nieuws - Hoevelaken
woensdag 26 juli 2017 08:20

Installateur Unica uit Hoevelaken komt in handen van een buitenlandse investeerder. Unica telt 2000 medewerkers en behoort tot de top-4 in de Nederlandse installatiebranche. Eigenaar Daan van Vliet verkoopt 51% van de aandelen aan het van oorsprong Zweeds-Duitse private-equityhuis Triton. De familie Van Vliet blijft een grote minderheidsaandeelhouder. Over de waarde van de deal is niets bekend. Met de komst van Triton krijgt de raad van commissarissen van Unica een nieuwe samenstelling. Daan van Vliet geeft zijn commissarispost op en wordt vervangen door een vertegenwoordiger namens de familie. Ook Triton krijgt een zetel. De twee nieuwe commissarissen zoeken verder samen een derde lid als voorzitter. 

Auto ramt vrachtwagen op N302 Harderwijk

PDF
Nieuws - Harderwijk
woensdag 26 juli 2017 07:41

In Harderwijk heeft een automobilist dinsdagmiddag de zijkant van een vrachtwagen geramd. Dat gebeurde op de Leuvenumseweg. De auto botste vervolgens tegen een auto die achter de vrachtwagen reed. Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij. Vanwege het ongeval was enige tijd lang slechts weghelft beschikbaar. Het incident vond op de N302 plaats in de richting van Apeldoorn.

 

Herinrichting Garderenseweg Putten start eind september

PDF
Nieuws - Putten
woensdag 26 juli 2017 07:28

Na vele maanden van voorbereiding kan de herinrichting van de Garderenseweg in Putten eindelijk beginnen. Door omstandigheden starten de werkzaamheden niet direct na de zomervakantie. Naar verwachting begint aannemer Hoornstra Infrabouw uit Doesburg vanaf eind september met de werkzaamheden. Het streven is om vóór de jaarwisseling het werk af te ronden. In september wordt een inloopbijeenkomst gehouden, waarin bezoekers worden geïnformeerd over de planning en fasering van het werk, de bereikbaarheid van woningen en bedrijven gedurende de verschillende fasen en gevolgen voor het openbaar vervoer (buslijn). Eind augustus worden de datum en locatie van de inloopbijeenkomst bekend gemaakt. 

Trauma helicopter ingezet in Putten

PDF
Nieuws - Putten
dinsdag 25 juli 2017 14:26

Maandag zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een medisch incident in Putten. Het incident deed zich in de ochtend voor in een woning aan de Wezengoed. Voor medische ondersteuning werd onder andere een trauma-helikopter uit Amsterdam opgeroepen. De heli landde in de woonwijk Bijsteren. er is niet bekend gemaakt wat het medisch incident was. 

Brand in vakantiebungalow Putten

PDF
Nieuws - Putten
woensdag 26 juli 2017 08:33

Dinsdagavond om 19.26 uur rukte de brandweer uit voor een woningbrand in een vakantiebungalow aan de Krachtighuizerkern in Putten. Ter plaatse trof de brandweer een kleine brand met veel rookontwikkeling. De brandweer is de woning binnen gegaan om het gas af te sluiten. Dat bleek een lastige klus. Er waren geen personen meer in de woning. Foto: Damian Ruitenga/112persfotografie.
 

Putten akkoord met bouw restaurant op Strand Nulde

PDF
Nieuws - Putten
woensdag 26 juli 2017 08:12

De gemeente Putten heeft akkoord gegeven voor de bouw van een nieuw restaurant op Strand Nulde, langs de A28. Het restaurant komt op het grasveld tegenover het Gulf tankstation en krijgt twee verdiepingen en een dakterras. Het eerdere plan van ontwikkelaar Bert van den Brink uit Ermelo, om een fastfood-restaurant, een overdekte speelhal en een winkel met watersportartikelen te realiseren kon de goedkeuring van de gemeente Putten niet wegdragen. Ook Strandparc Nulde wil uitbreiden. In november dit jaar wil de camping aan de Randmeren uitbreiden met vijf hectare, wat neerkomt op grofweg 100 plekken.

 

Nijkerk: uitwijkmanoeuvre leidt tot ongeval

PDF
Nieuws - Nijkerk
woensdag 26 juli 2017 07:34

In Nijkerk heeft een uitwijkmanoeuvre dinsdagmiddag geleidt tot een ongeval. Het incident vond plaats op de Bloemdaalseweg. De bestuurder verklaarde uit te moeten wijken voor een tegenligger. Het voertuig kwam in een sloot tot stilstand tegen een duiker. De is onderzocht door ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De Bloemdaalseweg was vanwege de afhandeling van het ongeval korte tijd afgesloten.

 

Personenauto gaat in vlammen op bij Stroe

PDF
Nieuws - Barneveld
dinsdag 25 juli 2017 18:34

Dinsdagmiddag is een auto in vlammen opgegaan bij Stroe. Het incident vond plaats op de A1 tussen Stroe en Kootwijk. De auto brandde door nog onbekende oorzaak volledig uit. De twee inzittenden konden de auto tijdig aan de kant zetten op de vluchtstrook. De auto was niet meer te redden. Bij de brand raakte niemand gewond. Foto: Teus Snel / 112persfotografie.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>