dinsdag 14 februari 2017 15:38
PDF

Puttense ondernemers winnen internationale award

Afgelopen week sleepten Ben van de Bunt en Evert Hop van Morelight de internationale ‘Crestron Integration Award 2017’ in de wacht. Van de 128 genomineerden uit 18 verschillende landen, is deze award met recht een kroon op het werk van de twee Puttense ondernemers. Morelight ontving de ‘Crestron Integration Award’ voor het mooiste ontwerp verlichting en sturing voor restaurant At Sea, gelegen aan het Drontermeer in Dronten.

Het interieurontwerp is gemaakt door Gerwin Bosch van Roordink Architecten uit Putten. De jury, bestaande uit architecten en verlichtingsspecialisten van over de hele wereld, noemden het project “een perfecte samensmelting van creativiteit en technologie”.


Foto: Morelight

 

Reeds eerder werd Morelight onderscheiden met een internationale award. In 2015 ontving het bedrijf de ‘Crestron Integration Award’ voor ‘Best User Experience’ voor het appartement van een invalide man die door de toepassing van domotica zelfstandig kan blijven wonen. De ‘Crestron Integration Award’ is een internationale onderscheiding voor de meest vooruitstrevende verlichtings- en domoticaprojecten.

De awarduitreiking vond plaats op de jaarlijkse ISE Tradeshow in de Amsterdam RAI, waar de nieuwste ontwikkelingen op gebied van professionele audio, video en home automation worden getoond.

 

 

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen