donderdag 01 november 2018 17:21
PDF

Schouw hondenbeleid Voorthuizen op maandag 5 november

Op maandag 5 november 2018 tussen 16.00 en 18.00 uur organiseert de Gemeente Barneveld in Voorthuizen een schouw om te beoordelen of de hondenvoorzieningen nog steeds voldoen. De start is vanaf de Hondenuitrenplaats aan de Strausslaan/Wikselaarseweg.

De gemeente Barneveld heeft een hondenbeleid voor de gebieden binnen de bebouwde kom. In dit beleid staan afspraken over het aanlijnen van de hond en het opruimen van hondenpoep. Daarnaast is er informatie opgenomen over het gebruik en beheer van de Hondenuitrenplaatsen (HUP’s). Het hondenbeleid bestaat al meer dan 5 jaar.

Om te beoordelen of de hondenvoorzieningen nog steeds voldoen, organiseert de gemeente regelmatig een schouw in verschillende wijken. We bekijken dan bijvoorbeeld of er voldoende blauwe afvalbakken zijn en of de verbodspaaltjes op de juiste plaats staan (bij de speelplaatsen voor kinderen).

Woont u in het gebied Strausslaan en omgeving in Voorthuizen? Heeft u goede ideeën voor het hondenbeleid in uw wijk? Hondenbezitters, maar uiteraard ook andere belangstellenden, zijn van harte welkom om mee te lopen met de schouw! Meer informatie Bent u niet in de gelegenheid om mee te lopen, maar wilt u wel reageren of heeft u vragen? Neem dan contact op via e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . U kunt ook telefonisch contact met de gemeente opnemen via 14 0342.

 

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen