dinsdag 30 oktober 2018 20:44
PDF

Balies gemeentehuis Barneveld ’s middags op afspraak

Sinds maandag 29 oktober kunnen inwoners en bedrijven in de middag op afspraak de balies in het gemeentehuis bezoeken. Met een afspraak op zak is men direct op het door hen zelf gekozen moment aan de beurt en is wachten volgens het principe van de eerstvolgende niet langer nodig. Inwoners en bedrijven kunnen nu al via de website van de gemeente www.barneveld.nl een afspraak inplannen voor hun bezoek. Dat gaat snel, gemakkelijk en kan 24 uur per dag.

 

Foto: Wethouder Van de Burgwal bij de afsprakenzuil

De gemeente Barneveld streeft er volgens wethouder André van de Burgwal naar de dienstverlening te laten aansluiten bij de behoeften van de inwoners. “69% van de respondenten uit een burgerpeiling in het kader van Waarstaatjegemeente heeft aangegeven dat zij gebruik zouden maken van de mogelijkheid om een afspraak te maken. We komen graag tegemoet aan deze wens”.

Daarom is het voortaan mogelijk om voor het aanvragen van een groot Wachten op een drukke middag tussen andere bezoekers totdat men aan de beurt is, is niet meer nodig. De vrije inloop – dus zonder afspraak – blijft ook mogelijk: tussen 9.00 en 13.00 uur.

Vanaf 29 oktober werken de balies tussen 13.00 en 16.30 uur op afspraak voor een groot aantal uiteenlopende producten en diensten, van het aanvragen van een paspoort tot omgevingsvergunning. Het is mogelijk om via www.barneveld.nl een afspraak in te plannen.

 

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen