donderdag 01 november 2018 17:05
PDF

Gemeente Nijkerk op zoek naar medaille winnaars

De gemeente Nijkerk is op zoek naar sporters die in 2018 een medaille hebben gewonnen met hun sport bij een officieel Nederlands-, Europees- of wereldkampioenschap of bij de Olympische Spelen. De gemeente wil de sporters uitnodigen om ze tijdens de nieuwjaarsreceptie begin 2019 in het zonnetje te kunnen zetten.
Iedere medaille winnaar die in de gemeente Nijkerk woont of is aangesloten bij een Nijkerkse sportvereniging kan zich voor 22 november a.s. hiervoor opgeven via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of per post via Sportkampioen, Postbus 1000, 3860 BA Nijkerk.

 

 

De gemeente ontvangt graag de volgende informatie: naam, adres, woonplaats, geboortedatum, e-mailadres, om welke sport het gaat, de datum van het kampioenschap, of het een Nederlands-, Europees-, wereldkampioenschap of Olympisch Spelen betreft en of het kampioenschap alleen of met een team is behaald. Wanneer de medaillewinnaar tot een vereniging behoord dan deze ook graag doorgeven. In het geval het om nationale kampioenschappen gaat, dan dient het te gaan om een wedstrijd die gehouden is door een erkende bond die onder toezicht valt van het NOC*NSF. De gemeente verneemt graag ook achtergrondinformatie welke gebruikt kan worden bij de huldiging.

 

 

 

 

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen