donderdag 15 maart 2018 13:11
PDF

Politiek programma bij OmroepN

De gemeenteraads verkiezingen zijn volgende week al en dat betekent dat alle campagnes tot een hoogtepunt komen, maar ook de programmering bij OmroepN is druk met politieke uitzendingen. Naast de bezoeken die vele politici al hebben gebracht in het radioprogramma De Ochtendfinale staan er nog drie televisieuitzendingen gepland.

- Vanavond organiseert de Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk een ondernemersdebat dat door OmroepN zal worden uitgezonden. Het debat begint om 19.30 uur.

- Maandag 19 maart organiseren OmroepN en Nijkerk.Nieuws het voorlopige hoogtepunt in de aanloop naar de verkiezingen: Het lijsttrekkersdebat. Het debat wordt vanaf 20.00 uur live uitgezonden. Het debat vindt plaats in het Stadhuis in Nijkerk en is voor iedereen vrij toegankelijk.

Tussendoor is ook nog de (voorlopig) laatste uitzending van het Politiek Café, in deze uitzending bespreekt Ely Hackmann in een informele sfeer de politieke actualiteit met lijsttrekkers, raadsleden en kandidaat raadsleden. Bovenstaande uitzendingen zijn producties van OmroepN en Nijkerk.Nieuws.nl, ze zijn allemaal horen via de radio en te zien via het televisiekanaal van OmroepN alsmede onze website en Youtube kanaal.

 

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen