dinsdag 14 februari 2017 06:22
PDF

Walk&Talk voor werkzoekenden in Bibliotheek Nijkerk

Elke maand biedt de Bibliotheek Nijkerk werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan. Op vrijdag 17 februari vindt er weer een Walk & Talk plaats van 09.30-11.30 uur in Bibliotheek Nijkerk.

Tijdens de Walk&Talk krijgen werkzoekenden op een zeer toegankelijke manier de kans om zich te laten informeren, te netwerken en kennis en ervaring uit te wisselen. Bij elke Walk&Talk bijeenkomst wordt er door een professional of organisatie een presentatie gegeven waarin een relevant thema voor werkzoekenden wordt uitgelicht.

Op vrijdag 17 februari komen er medewerksters van de welzijnsorganisatie Sigma Nijkerk vertellen over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk. Als je werk zoekt kan vrijwilligerswerk een middel zijn om een werkritme te behouden, maar ook om nieuwe sociale contacten op te doen en je netwerk te vergroten. Na de presentatie van Sigma is er de mogelijkheid om met een kop koffie in de hand na te praten met elkaar, ervaringen uit te wisselen en om te netwerken. De Walk&Talk bijeenkomst is maandelijks bij te wonen in de Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99 te Nijkerk. Voor bijzonderheden zie www.bibliotheeknijkerk.nl aanmelden kan ook via deze website, maar hoeft niet. Voor meer informatie over deze activiteit kunt u contact opnemen met Tanja van Driel via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen