maandag 12 september 2016 20:21
PDF

Opdracht voor bouw zwembad aan Hollander Techniek

Het college van burgemeester en wethouders van Nijkerk heeft de opdracht voor nieuwbouw van het zwembad in Nijkerk gegund aan Hollander Techniek uit Apeldoorn. Deze partij realiseert de bouw en is 10 jaar verantwoordelijk voor het onderhoud. Bij het beoordelen van de inschrijvingen heeft de gemeente gebruik gemaakt van de expertise en inbreng van adviseurs op verschillende vakgebieden. De inschrijving van Hollander Techniek voldoet aan alle eisen en ambities van de gemeente, waaronder het beschikbare budget. Het nieuwe zwembad wordt een modern en duurzaam zwembad voor zowel verenigingszwemmen als vrij zwemmen.

Hollander Techniek gaat een zeer duurzame zwemaccommodatie bouwen. Dat was één van de eisen van de gemeente Nijkerk. Het gebouw krijgt daardoor ook relatief lage energie- en onderhoudskosten. De zonnepanelen en het ventilatiesysteem dragen hieraan bij.

Voor de zomervakantie heeft de omgevingsvergunning ter inzage gelegen. Er zijn daarop geen bezwaren binnengekomen en de omgevingsvergunning is daarna verleend. De komende periode is de aannemer druk bezig met de voorbereidingen voor de start van de bouw. De verwachting is, dat de bouwwerkzaamheden voor het einde van het jaar kunnen beginnen.

 

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen