Nieuws - Nijkerk
 
PDF

OmroepN en Radio Barneveld in A1 Mediagroep

OmroepN en Radio Barneveld bundelen hun krachten! De organisaties gaan samenwerken in één nieuwe streekomroep en hebben daarvoor de A1 Mediagroep opgericht. Met deze verregaande vorm van samenwerking wordt door beide omroepen invulling gegeven aan de wens van de overheid om lokale omroepen samen te voegen tot grotere streekomroepen. Met de samenwerking voorziet de A1 Mediagroep een groot deel van midden Nederland van radio, televisie en online nieuwsvoorziening. In november 2018 zal de volledige lancering van de nieuwe vormgeving op radio, televisie en internet plaatsvinden. De A1 Mediagroep bestaat uit A1 Radio, A1 Regio TV en A1 Internet. De A1 Media Groep brengt via haar kanalen lokaal en regionaal nieuws, sport en culturele activiteiten. Met name op het gebied van televisie en online media zal de omroep gericht gaan investeren in de technische infrastructuur, omdat de samenleving steeds meer vraagt om ‘on demand’ voorzieningen in plaats van traditionele uitzendingen.

Wil jij ook onderdeel zijn van deze nieuwe mediagroep? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

De nieuwsvoorziening van de A1 Mediagroep wordt verzorgd door een onafhankelijke nieuwsredactie, waarmee de omroep zich vooral kan richten op het brengen van lokale en regionale evenementen. Met de diversiteit van programma’s voldoet de omroep aan de eis van de overheid om te komen tot een ‘lokaal toereikend media aanbod’. De A1 Media Groep is een organisatie met ruim 80 medewerkers. In verband met de groei van de organisatie zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die mee willen werken en leren in een dynamische organisatie, die voortdurend in beweging en aan het veranderen is. In de regio is A1 Radio te beluisteren op 93.5 en 106.8 FM, A1 Regio TV via Ziggo digitaal 36 en KPN 1340 en A1 Internet vanaf november via www.a1mediagroep.nl. Het bestuur van de A1 Media Groep bestaat uit Ari-Jan van de Bunt (Voorzitter & Dagelijks bestuur), Lex Durlacher (Dagelijks bestuur), José Proper (Penningmeester), Ronell Rebergen (Alg. bestuurslid), Nico Nijhoff (Dagelijks bestuur) en Siep de Graaf (Sales en Marketing).

 

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen